اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

خبرگزاری فرانسه: ۱۱۷ ایرانی، از جمله دیپلمات‌ها، با یک هواپیمای روسی از لبنان خارج شدند

خبرگزاری فرانسه: ۱۱۷ ایرانی، از جمله دیپلمات‌ها، با یک هواپیمای روسی از لبنان خارج شدند در سایه ادامه تجاوزات و تهدیدات رژیم صهیونیستی در لبنان، خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام لبنانی از خارج کردن شهروندان و دیپلمات‌های ایرانی از لبنان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 08
کد خبر: ۳۰۳۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری مذکور به نقل از یک منبع لبنانی گزارش داد: ۱۱۷ ایرانی، از جمله دیپلمات‌ها، با یک هواپیمای روسی از لبنان خارج شدند.

در عین حال رویترز روز شنبه به نقل از یک منبع امنیتی لبنانی گزارش داد بیش از ۱۵۰ شهروند ایرانی، از جمله دیپلمات‌ها و خانواده‌هایشان، روز شنبه لبنان را ترک کردند.

این اقدام در بحبوحه تشدید تنش‌های امنیتی و هشدار‌های مکرر اسرائیل مبنی بر هدف قرار دادن چهره‌های مرتبط با سپاه پاسداران ایران صورت می‌گیرد.

طبق اطلاعات به دست آمده توسط وبگاه المدن، دیپلمات‌های ایرانی با دو هواپیمای ترابری نظامی ایلیوشین ساخت روسیه از لبنان منتقل شدند.

فرود این هواپیما‌ها با هماهنگی وزارتخانه‌های دفاع، امور عمومی و امور خارجه برای تسهیل تخلیه دیپلمات‌های ایرانی و خانواده‌هایشان انجام شد.

وزارت امور خارجه ایران نیز اعلام کرد که تعدادی از ایرانیان به دلیل «شرایط فعلی» لبنان را ترک کرده‌اند و خاطرنشان کرد که این افراد شامل خانواده‌های کارکنان سفارت ایران در بیروت و سایر شهروندان هستند.

بیروت بیش از یک سال است که به هواپیما‌های ایرانی اجازه فرود نداده است. هر هواپیمایی که مایل به فرود در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری باشد، نیاز به مجوز ویژه دارد که معمولاً در طول سفر‌های رسمی مقامات ایرانی به لبنان به آنها اعطا می‌شد.

این عزیمت در زمانی صورت می‌گیرد که هشدار‌های اسرائیل در روز‌های اخیر افزایش یافته است و تل‌آویو اعلام کرده است که قصد دارد هر عنصر یا چهره مرتبط با سپاه پاسداران ایران را در داخل لبنان در صورت عدم ترک خاک لبنان هدف قرار دهد.

اسرائیل همچنین این تهدید‌ها را به آنچه مرتبط می‌داند که مدعی است مشاوران یا پرسنل ایرانی در بحبوحه تشدید درگیری، از حزب‌الله حمایت نظامی می‌کنند./ ایسنا

کلمات کلیدی: لبنان ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار